מתכון לבשר בתנור: הפעם בשר בקר טעים טעים שלא תרצו להפסיק לאכול. הוא רך, עסיסי, ומתובל כמו שעוד לא טעמתם.
אני מבטיחה - נסו ופשוט תתמכרו!
הבשר הוא בשר מס' 5 אני ממליצה לקנות נתח טרי של 2-3 ק"ג ואין ספק שכשזה טרי הטעם מורגש.
ניתן להשתמש גם בנתח קפוא שהופשר, זה יוצא טעים להפליא.
זה כל כך טוב שחוץ מאורז או קוסקוס בצד לא תצטרכו להוסיף שום קשקוש שיהרוס לכם את המנה.
קחו את הזמן זה צריך בין 2-3 שעות בתנור על חום גבוה מאוד כמו 220 מעלות
1 נתח בשר מספר 5
6 כפות חרדל גרגירים
3 ענפי רוזמרין
מלח פלפל גרוס טרי לפי הטעם
10 שיני שום שלימות מקולפות
2 כוסות יין אדום יבש.
בכלי חסין אש עמוק ועדיף עם מכסה מניחים את הנתח.
בעזרת סכין עושים כמה חורים בתוך הבשר ומכניסים חלק משיני השום.
• עשו לייק לעמוד הפייסבוק של 'אוכל ומתכונים' ותישארו מעודכנים
בקערה מערבבים טוב את היין החרדל והתיבול כותשים לבפנים 2 שיני שום.
שופכים על לבשר ומניחים מעל את ענפי הרוזמרין.
מכסים היטב היטב בשני ניירות כסף אבל ממש טוב כדי שהאדים לא יצאו והבשר יתייבש,
אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 2-3 שעות.
בפעם הראשונה שתציצו עליו זה לא לפני שעתיים של אפיה!
פרסו דק את הנתח, הניחו על כל צלחת בין 2 ל 3 פרוסות דקות ועסיסיות.
בתאבון.
אני מחכה שתגידו לי איך היה. מבטיחה שזה מעולה.
לפניות לשפית: Mpinto1@walla.com
50 | בשר בקר עטוף | עינת 13/12/2019 |
49 | האם אפשר להכין עם בשר 2 או 8? | אילת 16/08/2019 |
48 | חרדל | הילה 16/08/2019 |
46 | שאלה לגבי המתכון | ליז 24/04/2019 |
43 | ניסיתי ויצא נהדר הוספתי תפוא ובטטות ל"ת | ש. ג. 05/10/2018 |
42 | בשר צלי | מלי מיכאל 30/04/2018 |
41 | בשר בתנור | אפי שטרן 24/03/2018 |
40 | בשר בתנור | דינה 21/03/2018 |
39 | בשר בתנור | שלומית 23/11/2017 |
37 | בשר 5 | ציונה 27/07/2017 |
36 | אפשר במקום רוזמרין לשים עשבי תיבול אחרים? | מיה 15/11/2016 |
35 | לא רשום כמה יין | ורוניקה 01/10/2016 |
34 | בשר בתנור5 | פנינה נרוב 22/04/2016 |
אנטריקוט | יעקב 07/06/2016 |
33 | גוש בשר בתנור | אריאל 10/04/2016 |
32 | ןבשר בתנור | אלי גולדשטיין 27/03/2016 |
31 | איך עוטפים את הבשר ? כאשר שאר התיבו | עוזי 18/03/2016 |
30 | בתמונה צילמו נתח אחר. | יצחק 26/10/2015 |
29 | וואו | אליהו 14/10/2015 |
28 | שאלה דחופה אשמח לתשובה מהירה! (: | אלמוג 12/09/2015 |
27 | האם להשרות את הבשר לילה לפני ברוטב? | אלמוג 12/09/2015 |
הכנתי ויצא מעולה | סלבה 13/10/2015 |
26 | יין | מלכה לביא 09/09/2015 |
24 | מנות קרב | 08/06/2015 |
23 | מתכון לבשר בתנור כיכר השבת | מרים 07/04/2015 |
22 | שידרוג קטן ופרקטי. | רפי 22/02/2015 |
שאלה... | חדשה בבשר 01/10/2015 |
21 | יצא מעולה | עינת 13/02/2015 |
ט97יןהעטא | גאעןוטייד 03/05/2015 |
19 | אם יש לי נתח ששוקל קילו 1 ? | בר 10/12/2014 |
4 שעות בתנור לוהט מאוד? | קארינה 24/10/2015 |
17 | עברית עילגת, מדוע ולמה ? | שמוש 02/12/2014 |
צודק!!! | מלי 20/04/2015 |
15 | מתכון דומה | צבי 11/05/2014 |
14 | מצויין | 11/05/2014 |
אפשר להכין גם בסיר על הכיריים | ללי 10/03/2015 |
9 | לא הכי טעים | מרוקאית 16/10/2011 |
8 | יצא גרוע | ניסינו 16/10/2011 |
7 | נייס. נראה מגרה! ל"ת | הרבנית ימימה 15/10/2011 |
6 | ל5 זה מתכון מעולה וזה בטח בתוך פייר | מימי 14/10/2011 |
5 | הנתח עטןף בנייר כסף, או הסיר ? | ניסן 14/10/2011 |
חסר הסבר | ykh 21/09/2014 |
4 | חרדל עם בשר זה ממש טעים | אביטל 14/10/2011 |
3 | אין לי אפשרות לעשות את זה | 14/10/2011 |
▼ ▼ ▼ ▼ את צריכה עזרה?? ▼ ▼ ▼ ▼ ל"ת | יד אליעזר 14/10/2011 |
2 | ברוכה הבאה | פינקוביץ 14/10/2011 |