פסטרמה הודו ביתית
פסטרמה הודו ביתית (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 חזה הודו נקבה, מופשר
  • למשרה:
  • 2 כפות חרדל חלק
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי המשרה עד לקבלת רוטב אחיד.

2. מורחים את חזה ההודו במשרה מכל הצדדים, מניחים את הנתח בקערה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות.

3. מעבירים את הנתח לתבנית, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 50 דקות.

4. לאחר האפייה, מעבירים את הנתח לקרש חיתוך לצינון. פורסים לפרוסות דקות לפני ההגשה.