1. הכנת הרוטב לטבילה: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד ומניחים בצד עד להגשה.
2. מניחים את הכנפיים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 25 דקות ומסננים.
3. בקערה רדודה, מערבבים את הקמח עם תבליני הציפוי, חוצים כל כנף ל-2 ומגלגלים את חצאי הכנפיים בתערובת הקמח והתבלינים.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ) ומטגנים את הכנפיים בקבוצות, עד שכולן זהובות-שחומות. את הכנפיים המוכנות מוציאים לנייר סופג. מגישים מיד, חם, לצד הרוטב לטבילה.
2 | רחל פרידמן לפני 12 ימים |
1 | מורן האלופה | רבקה לפני 13 ימים |