לפניכם ארבעה מתוכנים למטבל שמנת שום ועירית, מטבל אבוקדו, מטבל חצילים ומטבל עגבניות פיקנטי:
איך מכינים:
מערבבים את כל המצרכים, קוצצים את העירית ומוסיפים למטבל - תהנו!
שדרוגים: 2 כפות גבינת שמנת / 1 ביצה קשה.
איך מכינים?
חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין וקולפים את הקליפה.
מעבירים את האבוקדו לקערה ומועכים היטב בעזרת מזלג.
מוסיפים לימון, בצל, תבלינים ותוספות משדרגות ומערבבים היטב.
זה הכול, הסלט מוכן, בתיאבון
איך מכינים:
יוצרים בכל חציל כ- 3-4 חורים וצולים על אש נמוכה מאוד כ- 20 דקות.
מקלפים את החצילים ומכניסים את כל החומרים למעבד מזון.
טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
אופציונאלי: פלפל ירוק חריף קצוץ
איך מכינים: צולים את העגבניות מרכיבים את הסלט ומטבילים.