1. במעבד מזון, מניחים את השוקולד, הקמח, אבקת הקקאו, אבקת הסוכר והמלח, עד שמתקבלת אבקה דקה מאד. (חשוב שהשוקולד יהיה טחון דק, כדי שהרידוד יהיה נוח יותר). מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה, לקבלת בצק אחיד. משטחים ועוטפים בניילון נצמד. מקררים שעתיים עד לילה במקרר.
2. מקמחים משטח עבודה במעט מאד קמח (על נייר אפיה - נוח במיוחד). קורצים עיגולים בקוטר 7-8 ס"מ. מניחים פרלין במרכז וסוגרים לצורת אוזן המן הדוקה.
3. מקפיאים לחצי שעה (כדי לשמור על צורה הדוקה שלא נפתחת). מחממים תנור ל-160 מעלות.
4. אופים במשך 10 דקות ומצננים.
טיפים:
1. כעבור כמה שעות הפרלין מתקשה וכבר לא נוזלי, מומלץ לחמם דקה-שתיים בתנור.
2. ניתן לשמור את האוזניים לא אפויות עד חודש במקפיא - ולאפות כשרוצים.
5 | לא חרדי לעולם לפני 6 ימים |
4 | אני לפני 8 ימים |
2 | אוזן המן... לפני 8 ימים |
גלעד לפני 8 ימים |