צפו באופן ההכנה:
1. מבשלים את הרביולי בסיר מלא מים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים בתום הבישול.
2. בסיר או מחבת עמוקה, ממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את השום, מלח, פלפל שחור, סוכר ואגוז מוסקט ומטגנים עם ערבוב קל עד שהשום ריחני וזהוב. משגיחים מקרוב, שום כתוש נשרף מהר.
3. מוסיפים את השמנת, מערבבים מנמיכים את האש ומבשלים 5-7 דקות, עד שהרוטב נעשה סמיך.
4. מוסיפים את הרביולי המבושלים, מבשלים יחד במשך 2 דקות לספיגת טעמים טובה ומכבים את האש.
5. במקביל, מטגנים את קוביות הבטטה בשמן עמוק וחם עד שהן מקבלות גוון זהוב-שחום יפה.
מחלקים את הרביולי בין קעריות הגשה עמוקות, מפזרים מעל את הבטטות המטוגנות ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
נראה מגרה בטירוף (רק חבל שבעלי לא אוהב דברים כאלה...)